תחנת מוניות מומלצת בערד

אתם יכולים לעצור מונית בדרך בלי לדעת מאיפה הוא בא ולאן הוא נוסע, ואתם יכולים ללכת על בטוח ולהזמין מונית מהתחנה, מה אתם מעדיפים?

הרעיון של תחנת מוניות, הוא רעיון ייחודי. מספר נהגי מוניות מתאגדים ביחד כדי ליצור חברה שהם הבעלים שלה (בדרך כלל) כאשר רוב הזמן הם לא נמצאים בתחנה אלא נוסעים למקומות שונים אליה התחנה שולחת אותם. אין זה מפתיע למה רוב האנשים מעדיפים להזמין מוניות בתחנה ולא באופן פרטי.

הזמנת מוניות דרך התחנה נחשבה בטוחה יותר, מאחר ובתחנה מתועדות כל הנסיעות של הנהגים, ידוע מתי עלה נוסע, היכן ולאן לקח אותו הנהג. כך אם חס וחלילה קורה משהו, יש תיעוד ברור מתי והיכן זה קרה. בישראל יש כיום למעלה מ-20 אלף נהגי מוניות, רובם עובדים תחת מוניות ולא באופן עצמאי.
 
קרא עוד
מוניות סטניסלב

בן יאיר 14 ערד

מוניות סטס לידיעתכם, נסיעות בימי א-ד (סופ"ש – אפשרות) בבוקר מערד לאזור מרכז (תל אביב ונתב"ג) ערב מנתב"ג ותל אביב – לערד (מלונות ים המלח) ערים בדרך ומשלוחים עם נהג...

שאלות ותשובות בתחום תחנת מוניות

שלום,עצרתי מונית בירושלים ושכחתי מזוודה חשובה בתא המטען איך אוכל לאתר את האבידה?

במקרה של אבידה במונית, יש לפנות לתחנת המונית ממנה הוזמנה המונית , לתת לתחנה כמה שיותר פרטים על הרכב בו נהגת ועל הנהג. האבידה בוודאי תימצא

מה ההבדל בין הזמנת מונית דרך תחנת מוניות לבין "תפיסת מונית" ברחוב?

קיימים כמה הבדלים משמעותיים:

מחד במקרה של הזמנת מוניות דרך תחנת מוניות קיימת סבירות נמוכה יותר לתפיסת "חאפר" שאינו בעל רשיון מונית בתוקף, על כל המשמעויות הפליליות והכלכליות המשתמעות מכך. מאידך, הזמנה דרך תחנת מוניות בדרך כלל מוסיפה עמלה של כמה שקלים (3-10 שקלים בדרך כלל) למחיר הנסיעה הסופי. חשוב לזכור כי אופן התשלום בשתי הדרכים זהה, ומתחלק לשני אופנים אפשריים: תשלום לפי מונה או תשלום לפי מחיר קבוע, שחייב להנתן על פי חוק על ידי המוקדן כבר בעת ביצוע ההזמנה.